ONE online academie™

Welkom bij de online academie van praktijk ONE. De academie is nog in ontwikkeling. Op deze pagina vind je meer informatie over het doel van de programma's en het aankomend aanbod. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen kun je contact opnemen via mail of telefoon.


Online groeiprogramma's

De online 'groei' programma’s die worden aangeboden zijn bedoeld om jouw innerlijke groei en ontwikkeling te bevorderen en je te ondersteunen bij het (zelf) aanpakken van bepaalde klachten. Dat gebeurd door middel van het vergroten van kennis en inzicht in jezelf en in jouw klachten en het in gang zetten van een bewustwordingsproces van waaruit je anders naar jezelf en jouw situatie gaat kijken, anders gaat denken en daardoor ook anders met jezelf, de ander en jouw situatie omgaat. Door het doen van opdrachten oefen je nieuwe vaardigheden in de praktijk die je tijdens de bijbehorende individuele consulten bespreekt en bijstelt. Een online programma kan een goede oplossing zijn als je eerst zelf aan jouw klachten wilt werken. Je volgt een programma dan op eigen kracht via zelfstudie. Een online programma kan echter ook een mooie aanvulling zijn op een individueel behandeltraject in de praktijk. De programma's kun je volgen in je eigen tijd, in je eigen tempo en in jouw eigen omgeving.

Een online groeiprogramma bestaat uit:

  • Modules met video colleges
  • Werkboek
  • Aanvullende oefeningen, downloads en uitwerkformats
  • 2 of meer individuele (of partner) consulten
  • Half jaar toegang tot de online leeromgeving
 

E-books

Er wordt gewerkt aan een reeks E-books. Zij zijn los te bestellen maar kunnen ook een mooie aanvulling zijn op de online groeiprogramma's. Je vindt hieronder al wat informatie hierover. Heb je interesse dan kun je dat laten weten door een mail te sturen. Zodra het betreffende E-book beschikbaar is krijg je een bericht. Het is natuurlijk ook mogelijk om met onderstaande thema's aan de slag te gaan middels individuele consulten.